Beste rechtsbijstand
beste rechtsbijstand

Beste rechtsbijstand

 

Voor een rechtsbijstand heeft u twee keuzes:

  1. U koppelt uw rechtsbijstand aan een andere verzekering
  2. U neemt een aparte rechtsbijstand

 

Wanneer u uw rechtsbijstand koppelt aan een andere verzekering, bent u alleen verzekerd voor het gedeelte van de rechtsbijstand van dat type verzekering. Een voorbeeld om dit duidelijk te maken. Stel u heeft een autoverzekering met een rechtsbijstand. U kan deze rechtsbijstand gebruiken voor een snelheidsovertreding aan te vechten of schade te eisen aan de gemeente omdat uw auto schade heeft geleden door een slecht wegdek. U kan deze verzekering dan niet gebruiken om uw buren in gebreke te stellen bij overhangende takken of andere burenhinder.

 

 

Aparte rechtsbijstand

 

Wij hebben voor rechtsbijstand de voorkeur om dit bij een aparte maatschappij te plaatsen. De hoofdreden hiervoor is de neutraliteit van de rechtsbijstand. Een voorbeeld om dit toe te lichten: Stel je hebt een accident met de auto en jou verzekeringsmaatschappij stelt u in fout. U bent niet akkoord en stapt naar de rechtsbijstand. Indien dit dezelfde maatschappij is, is er mogelijks een probleem van neutraliteit. Wie gaat de rechtsbijstand echt verdedigen? Uw belangen of de belangen van haar moedermaatschappij? Met een aparte rechtsbijstand heeft u dit probleem niet.

 

Een aparte rechtsbijstand kan ook goedkoper zijn dan gekoppelde rechtsbijstanden. Als u al uw premies van de gekoppelde rechtsbijstanden optelt dan komt dit vaker duurder uit dan een volledige polis bij een aparte verzekeraar.

 

Voor rechtsbijstand kiezen wij DAS verzekeringen en ARAG verzekeringen. Twee maatschappijen die gespecialiseerd zijn in rechtsbijstand en niets anders.

 

Klik hier voor een offerte rechtsbijstand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVBA Gielis & Van Hoof, Leon Gilliotlaan 3/6, 2630 Aartselaar, RPR Antwerpen, BE 0459.715.860, FSMA 039461 A-cB

Copyright © All Rights Reserved