Hospitalisatieverzekering
Goedkope autoverzekering

 

 

DKV

 

DKV geniet het vertrouwen van ruim 1,8 miljoen verzekerden. Op het vlak van individuele ziekteverzekeringen bekleden wij de koppositie in België met een marktaandeel van ongeveer 71%. Voor groepsverzekeringen bedraagt dit marktaandeel ca. 20%. Dit alles is slechts mogelijk dankzij onze samenwerking met bijna 8 000 makelaars. In de loop der jaren heeft DKV een vertrouwensrelatie opgebouwd met uw makelaar, gebaseerd op wederzijds respect, om uw belangen nog beter te kunnen verdedigen.

 

Tandzorg

 

Ook voor tandzorg moet u zelden naar het ziekenhuis, maar dat kost wel nog steeds een flinke duit, zelfs na de tussenkomst van uw ziekenfonds. Het blijft immers niet enkel bij een jaarlijkse controle en het verwijderen van een laagje tandplak.

 

Heel wat kinderen tussen 7 en 15 jaar moeten een orthodontische behandeling volgen. De prijs voor tandprothesen, bruggen, kronen, implantaten of een behandeling voor tandvleesontsteking loopt vaak snel op. Een verzekering tandzorg beschermt u tegen al te hoge kosten, en helpt uw gebit optimaal te beschermen.

Top omnium

 

Hospitalisatieverzekering

 

 

Zowat iedereen in België is aangesloten bij het ziekenfonds, maar volstaat dat nog? Dat valt te betwijfelen, gezien de recente ontwikkelingen in onze gezondheidszorg.

 

De aanvullende DKV verzekeringen zijn onmisbaar geworden om onze ziektekosten betaalbaar te houden. Vooral voor wie bij een hospitalisatie een éénpersoonskamer wil, want de kamer- en ereloonsupplementen duwen de prijs van een hospitalisatie flink de hoogte in.

 

 

Horizon

 

 

Voor een hospitalisatieverzekering kan u uw instapleeftijd en gezondheidstoestand bevriezen, wat uw premie op latere leeftijd relatief laag houdt wanneer uw groepspolis eindigt of wanneer u na een langdurig verblijf in het buitenland terugkeert naar België.

 

Met een plan Horizon heeft u de garantie dat een DKV hospitalisatieverzekering op termijn niet onbetaalbaar wordt. Wacht niet te lang om voorzorgen te nemen voor de toekomst. Vergeet niet: hoe jonger u verzekerd bent, hoe lager uw premie ligt.

 

carplan allianz

Ambulante kosten

 

Maar patiënten moeten niet altijd naar het ziekenhuis voor een behandeling. Sommige ingrepen worden ambulant uitgevoerd. Dat zijn behandelingen die geen opname vereisen, maar net zoals een ziekenhuisverblijf kunnen de kosten aardig oplopen.

 

Kinesitherapie blijft bijvoorbeeld zelden bij één sessie. Sommige medicijnen moet u heel uw leven blijven nemen. Met een DKV verzekering ambulante kosten bent u daarop voorbereid.

Beste hospitalisatieverzekering

Beste hospi-verzekering

 

 

Al sinds jaren vertrouwen wij op DKV omdat ze de beste hospitalisatieverzekeirng in België zijn. Wij hebben tot op heden geen enkele ontevreden klant gehad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVBA Gielis & Van Hoof, Leon Gilliotlaan 3 bus 6, 2630 Aartselaar, RPR Antwerpen, BE 0459.715.860, FSMA 039461 A-cB

Copyright © All Rights Reserved