Familiale verzekering
Familiale verzekering
Familiale +

 

 

Familiale verzekering

 

Je laat per ongeluk op de gsm van je beste vriend vallen. Je fietst en veroorzaakt een verkeersongeluk. Je zoon schopt een ruit uit met zijn voetbal. Je hond vecht met de hond van een andere wandelaar en deze hond raakt gewond. Je paard slaat op hol en maakt een hek kapot.

 

Voor al van bovenstaande situaties en meer komt de familiale verzekering tussen. Het voordeel van een familiale verzekering is dat deze niet veel kost, maar dat deze jou zeer veel geld kan besparen.

 

 

Voor wie?

 

Vaak horen wij bij NC Finance: "Ik heb geen kinderen, dus ik heb geen familiale verzekering nodig." Niets is minder waar. Zelfs als u vrijgezel bent, op pensioen bent, of een koppel zonder kinderen is een familiale een zeer interessante verzekering. Een klein accidentje is snel gebeurd en kan snel oplopen tot hoge rekeningen. Een familiale verzekering regelt dit allemaal voor u.

 

 

Wie is verzekerd?

 

De familiale verzekering dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid en die van de personen voor wie u verantwoordelijk bent. We hebben het dan niet alleen over de leden van uw gezin. Het kan gaan om:

 

  • Uw echtgeno(o)t(e) of uw samenwonende partner;
  • Alle personen die bij u wonen, zelfs al staan ze niet op uw adres ingeschreven (vb. een kotstudent);
  • Mensen die tijdelijk bij u verblijven;
  • Personen die u onder uw hoede heeft
  • Mensen die zorgen voor uw kinderen of uw huisdieren;
  • Personen die u helpen in het huishouden

 

 

ARAG Aartselaar

De optionele dekking Rechtsbijstand verzekert de verdediging van uw burgerlijke en strafrechtelijke belangen, zelfs wanneer gerechtelijke stappen moeten worden ondernomen, door de kosten voor een advocaat van de tegenpartij te betalen indien u de zaak verliest. Deze dekking komt ook tussen indien u het slachtoffer wordt van een incident en vergoeding wilt krijgen voor de geleden schade.

 

voorbeeld U struikelt over een losgekomen tegel in het trottoir van een winkelstraat en loopt een zware verstuiking op aan uw voet. De Rechtsbijstand helpt u bij elke stap die moet worden ondernomen om hiervoor te worden vergoed.

 

De Rechtsbijstand is geen verplichte dekking, maar we kunnen deze optie niet genoeg aanraden, aangezien juridische kosten immers algauw snel kunnen oplopen.

 

U geniet juridische steun via een speciale infolijn : specialisten antwoorden er op al uw juridische vragen in het kader van de waarborgen van het contract, zelfs indien er geen schadegeval is.

 

NC Finance

Uw buurman wil zijn overhangende takken niet wegsnoeien en u wilt weten wat uw rechten en uw plichten zijn ? Aarzel in dergelijke gevallen niet om te bellen naar de infolijn.

 

Klik hier voor meer informatie over rechtsbijstand.

 

 

Goedkope familiale verzekering

 

Standaard berekenen wij uw offerteaanvraag bij 5 verschillende maatschappijen. Zo krijgt u de beste premie aan de beste voorwaarden.

 

Klik hier voor meer informatie over de goedkope familiale verzekering.

 

 

Offerte familiale verzekering

 

Klik hier voor een Offerte familiale verzekering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVBA Gielis & Van Hoof, Leon Gilliotlaan 3/6, 2630 Aartselaar, RPR Antwerpen, BE 0459.715.860, FSMA 039461 A-cB

Copyright © All Rights Reserved