Inhoud
Goedkope brandverzekering

 

 

Inhoud

 

Niet alleen het gebouw, maar ook de inhoud moet verzekerd worden. Met de inhoud van een gebouw bedoelt men alle voorwerpen die niet verankerd zijn aan het gebouw of in de grond.

 

 

Welke formules bestaan er om de inhoud te verzekeren?

 

Om inhoud te verzekeren gebruiken de maatschappijen verschillende formules:

  • Forfaitair bedrag voor de totale inhoud: U kiest zelf hoeveel de inhoud waard is en bij een schade geval krijgt u de schade terugbetaald. Let wel indien u de inhoud verkeerd inschat kan men de evenredigheidsregel toepassen
  • Eerste risico dekking: Deze verzekering betaalt de gelede schade uit aan u, et een absoluut maximum het bedrag dat verzekerd is in eerste risico
  • Maximum bedrag per voorwerp: DIt is een ongelimiteerde dekking. U kiest welk bedrag het duurste voorwerp is in uw huis en dit bedrag gaan wij verzekeren per voorwerp. Alle aanpassingen, nieuwe aankopen zijn automatisch mee verzekerd.

 

 

Welke formule kiest NC Finance?

 

Als het mogelijk is kiezen wij voor het maximum bedrag per voorwerp. Met deze formule zijn wij zeker dat u voor 100% verzekerd bent, zelfs al heeft u nieuwe zaken aangekocht. Bovendien is deze formule niet altijd duurder dan de verzekering in eerste risico, of de forfaitaire verzekering.

 

Klik hier om terug te keren naar brandverzekering.

 

Klik hier voor meer informatie over de verzekering gebouw.

 

Klik hier voor meer informatie over de diefstalverzekering.

 

Klik hier voor meer informatie over goedkope brandverzekering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVBA Gielis & Van Hoof, Dennenlaan 8, 2840 Reet, RPR Antwerpen, BE 0459.715.860, FSMA 039461 A-cB

Copyright © All Rights Reserved