Gebouw
Goedkope brandverzekering

 

 

Gebouw

 

Uw woning is een kostbaar bezit. Dit wilt u dan ook zo optimaal mogelijk beschermen.

 

Daarvoor kiest u voor een brandverzekering. De brandverzekering is geen verplichte maar wel een noodzakelijke verzekering. Een brandverzekering beschermt uw tegen de financiële gevolgen van de woning bij stormschade, hagelschade etc. Uw wenst een goede brandverzekering voor u woning die uw zorgen na een schade uit handen neemt en u een ruime vergoeding biedt.

 

Welke dekkingen voorzien een brandverzekering

 

  • brand
  • ontploffing
  • storm hagel en sneeuw of ijsdruk
  • bliksem
  • natuurrampen
  • waterschade
  • BA na brand opgenomen

 

Optionele waarborgen zijn onder andere diefstalverzekering en vandalisme, inhoud, rechtsbijstand, tuinmeubelen, zwembad en ga zo maar door.

 

Voordat u een brandverzekering gaat afsluiten dient u dus bij u zelf te raden te gaan of u enkel de noodzakelijke risico’s zoals brand en waterschade wenst in uw brandverzekering of dat u een uitgebreide brandverzekering wenst waarin de bijkomende optionele waarborgen in zijn opgenomen. Op Verzekering.be vindt u alle nodige informatie om uw keuze voor uw brandverzekering te bepalen.

 

Welke waarde moet ik verzekeren?

 

Wij stellen altijd een rooster voor om uw kapitaal te berekenen. Een rooster bestaat uit een aantal vragen, waarmee de verzekeringsmaatschappij een waarde berekend van uw huis. Het voordeel van het rooster is dat u nooit over- of onderverzekerd kan zijn, indien dit correct is ingevuld. Uw huis is hierdoor ook voor 100% verzekerd zodat u op uw beide oren kunt slapen.

 

Welke brandverzekering kiest NC Finance

 

Standaard berekenen wij uw offerte bij minimaal vijf maatschappijen. Zo vergelijken wij voor u de premies en kiezen wij de goedkoopste premie aan de beste voorwaarden.

 

Klik hier voor een offerte brandverzekering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVBA Gielis & Van Hoof, Leon Gilliotlaan 3/6, 2630 Aartselaar, RPR Antwerpen, BE 0459.715.860, FSMA 039461 A-cB

Copyright © All Rights Reserved